Onze fotobewerking is niet gratis, maar zonder meer voordelig!

 

Masking24 heeft wereldwijd de topspecialisten op het gebied van fotobewerking gecontracteerd. Professionals voor professionals simpel gezegd. Of het nu gaat om retouches, composings, het vrijstaand maken of om individuele wensen, wij stellen voor u de betreffende expertteams samen.

Dat levert voor u de gewenste voordelen op. Goedkoop leveren kan iedereen, dat geldt niet voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding! Wat doen we zo allemaal? Het varieert van vrijstaand maken tot 3-D rendering. Van soft-masking voor perfecte haarafbeeldingen tot composings en retouches volgens uw voorschriften.

Maak ons kenbaar wat uw wensen zijn op het gebied van fotobewerking. Stuur ons met behulp van het aanvraagformulier uw wensen, waarna wij u overtuigen met verrassend lage prijzen en verbazingwekkend snelle verwerkingstijd!

 
 

Snel, snel! Maak gebruik van onze express- service en u heeft geen stress meer!

 

Met onze Express-service krijgt u onze foto‘s in de regel tussen zes en acht uur bewerkt terug. Natuurlijk kan dat niet bij complexe fotobewerkingen, maar bij onze standaardproducten is dat geen probleem. Simpelweg de foto uploaden en express selecteren. Wij bekommeren ons om de rest.

Bij individuele bewerkingen of grote aantallen kunt u gewoon een kort telefoontje plegen en dan zeggen wij u direct of we aan uw wens kunnen voldoen.

Masking24 heeft een eigen datatransfertechniek ontwikkeld, onze powertool. Geen overbelaste FTP-servers, geen volumebeperkingen en bovendien hebben we voor u panklare uploadformulieren voor onze standaardproducten ontwikkeld. Zo kunt u 24 uur per dag zeven dagen per week uw werkzaamheden tot een goed einde brengen. Dit alles tegen eerlijke voorwaarden en constant in goede kwaliteit.

Registreer u nog vandaag en dan zorgen wij ervoor dat u zich aan uw termijnen kunt houden. 

 

 

Masking24 - uw dienstverlener voor alle vormen van fotobewerking

Of het nu gaat om standaard- of individuele wensen op dit terrein.
We zijn de specialisten die aan alle eisen kunnen voldoen. Maak het u gemakkelijk.

 
Masking24 maakt het u werkelijk makkelijk. Registreer u en u kunt direct opdracht geven tot bijvoorbeeld vrijstaand maken, soft-masking (alfakanaal) of maskering. Geheel zonder onze ondersteuning. Simpelweg het uploadformulier gebruiken en in een paar uur krijgt u uw voltooide order terug.

 

Voor de overige diensten kunt u gewoon een vrijblijvend verzoek indienen en dan sturen wij na het fotomateriaal bekeken te hebben een vrijblijvende offerte toe.

We willen u perfect begeleiden en leggen u een individueel product voor dat in overeenstemming is met uw voorschriften om u het plaatsen van de order zo makkelijk mogelijk te maken

 

Of het nu gaat om enkele aanvraag of meerdere aanvragen, maak ons uw wensen kenbaar! :

  • Voordelige fotobewerking verloopt tegenwoordig zo: tijdrovende of eenvoudige bewerkingen worden uitbesteed

  • creatieve deeltaken doe je zelf, want deze behoren tot het domein van de kijker.

Onze professionals zijn zeer gespecialiseerd en kennen elk kneepje en elke truc op het gebied van fotobewerking. Ze kunnen het echt perfect en doen het dagelijks.

Waarom dus vandaag nog zelf producten vrijstaand maken of zelf retouches uitvoeren? De kosten zijn gewoonweg niet meer gelijkwaardig aan uw persoonlijke tijdsinvestering.

U bent er niet zeker van of het rendabel is.

Stuur ons uw wensen met betrekking tot fotobewerking en wij zeggen u klip en klaar wat het kost.

Gewoon bellen en vragen. Dat is alles wat u nog moet doen.

Of ga hier naar het »Wij rekenen het voor u uit« formulier.


 

Achteroverleunen en relaxen. Vakantietijd en knelpunten zijn er met Masking24 niet meer!

 
 
Fotobewerking is tijdrovend, dat hoeven we niemand te vertellen.
 
Zoals altijd, moet er juist als de vakantietijd aanbreekt nog zo veel worden afgerond. Slechts weinig vrije medewerkers zijn bereikbaar en hebben tijd zich daarom te bekommeren.
 
Zodra uw bewerking eenmaal gestart is, kent ons Masking24-automatisme geen pauze.
 
We werken 24 uur per dag en bijna 365 dagen per jaar.
Dus kom maar op, we bezorgen u een rustige tijd.
 

 

Veel te doen? Ook daarvoor hebben we een oplossing!

 

U heeft orders met een groot volume? Geen probleem! Met onze Masking24-Powertool is het mogelijk ook grote hoeveelheden ter verwerking te versturen.

We definiëren de noodzakelijke stappen in het werk in een individuele workflow* die u op elk moment eigenstandig kan starten. U hoeft alleen nog per Drag en Drop uw foto’s te uploaden. Dat was het dan.

Achterover leunen en gelaten het bericht over uw voltooide klus afwachten. Zelfs de upload is dan op de achtergrond al afgerond.

Transparantie op het gebied van de kosten is voor ons vanzelfsprekend en wij spreken daarnaast ook Duits! En dat in het voorbereidende stadium!

 

* Natuurlijk kan dat niet alleen met individuele fotobewerking maar pas goed met onze standaardproducten, die wil leveren voor prijzen die we individueel met u afgesproken hebben. 


 

Ze willen het gewoon weten! Wij spreken Duits!
Vraag ons voor prijzen en nog veel meer! Dat is waar we hier voor zijn!

+49 (0) 2564 8295-188