Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Foto’s bewerken

Fotobewerking wordt vaak gebruikt om fouten in de foto te corrigeren of om bijzonderheden van de foto of het object op de voorgrond te plaatsen.Bildschliff maakt het voor u mogelijk om digitale foto’s achteraf te veranderen. Fotobewerking passen we doelgericht op verschillende manieren toe. Het gaat daarbij onder andere om vrijstaand maken, onder- en bovenbelichting, verzwakken van contrasten of fotoretouches. Om een perfecte foto te krijgen en te presenteren geldt een bewerking door een professional wel als een heldere voorwaarde.
 

Mogelijkheden op het gebied van fotobewerking

Voor een vakkundige fotobewerking staan verschillende technieken en hulpmiddelen tot ter beschikking, onder andere het retoucheren, vrijstaand maken, maskeringen en soft-masking. Ervaren deskundigen realiseren met de modernste software fotobewerkingen voor u, zoals u die zich voorstelt - en putten daarbij uit het reservoir van mogelijkheden.

Zo kunnen de Bildschliff-experts individuele wensen van de klant optimaal vervullen. 

 

Professionele resultaten met  Bildschliff

Door de digitalisering van foto's zijn er tegenwoordig veel zaken eenvoudiger geworden. Tegelijkertijd worden er ook veel meer eisen gesteld aan gepubliceerde foto's, wat een professionele fotobewerking onvermijdelijk maakt. In de digitale fotobewerking zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Zo kunnen wensen van de klant in welke vorm dan ook door ons gerealiseerd worden. Altijd met het doel om tot de allerbeste resultaten te komen.


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: