Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Fotobewerking

Als het om het bewerken van een foto gaat, zijn er veel mogelijkheden om deze te optimaliseren. Foto’s kunnen bijvoorbeeld bewerkt worden door ze artistiek vreemd te doen voorkomen of gebruik te maken van effecten zoals het corrigeren van rode ogen of het gebruiken van animaties.In de grafische kunst gaat de professionele bewerking van foto‘s  veel verder dan het verhelpen van onscherpe zaken, onderbelichting, het rode ogen-effect en contrastzwaktes. Professionals bewerken hun foto’s heel doelbewust om de gewenste effecten te bereiken en ze bijvoorbeeld succesvol in de reclame-, pr of in de druk- en uitgeversbranche in te zetten. 

De mogelijkheden van de digitale nabewerking zijn daarbij heel omvangrijk, als je weet hoe het werkelijk moet.
Daarom heeft Bildschliff zich ten doel gesteld om geheel naar uw denkbeelden het beste te halen uit elke foto. We willen graag dat u het volledige potentieel uit de fotobewerking kunt putten. En we bieden u daarvoor de diensten van onze professionals aan. Nadat uw foto’s door ons systeem zijn geregistreerd, worden ze door de meest uiteenlopende, door de computer ondersteunde optimaliseringsmethoden gevoerd. Zo kunnen we achteraf ook veel fouten herstellen die al tijdens het nemen zijn ontstaan. Bijvoorbeeld onscherpte, boven- en onderbelichting, vallende lijnen, zogenaamd fotoruis en nog veel meer. En als uw eisen en de foto-optimalisatie eens speciaal of complex zijn, adviseren we u graag vooraf over uw mogelijkheden.  Veel werkzaamheden in de digitale fotobewerking zijn zeer tijdrovend.

Om te bereiken dat fotografen, ontwerpers en mediavormgevers zich volledig op het creatieve proces kunnen concentreren, voeren we tijdrovende nabewerking uit tegen voorwaarden die u niet kunt afslaan. Uw door ons bewerkte foto’s worden daarom bijzonder vaak aangetroffen in de meest uiteenlopende gedrukte media zoals tijdschriften, catalogi en boeken, evenals in digitale media zoals websites of online catalogi.

Bildschliff kan met zijn partners terugblikken op jarenlange ervaring op het gebied van digitale fotobewerking. Profiteer ook van deze ervaring, gekoppeld aan knowhow en uitmuntende service.


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: