Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Vrijstaand maken (Clipping)

In de fotobewerking betekent vrijstaand maken het losmaken van een motief van een storende achtergrond. Daarvoor wordt er een zogenaamd masker of een bewerkingspad in het bestand geïntegreerd.Het vrijstaand maken vormt in de fotobewerking het uitgangspunt voor veel  – min of meer hieruit voortvloeien werkzaamheden. De achtergrond kan bijvoorbeeld gemakkelijk verwijderd of qua kleur aangepast worden. Bovendien kan het vrijstaand maken gebruikt worden voor fotomontages. Een vrijstaand gemaakte foto kan in uiteenlopende composings worden ingevoegd. Hiervoor zijn er veel verschillende motieven en logo‘s beschikbaar.

Omdat er in de digitale fotobewerking verschillende tools voor het vrijstaand maken zijn, moet er bij  elk motief worden besloten welke optie op dit gebied de beste is. Vaak is het ook de combinatie van verschillende methodes die tot het beste resultaat leidt. Bij ingewikkelde motieven is het gebruik van met de hand vervaardigde paden kwalitatief de beste optie en zou daarom de voorkeur moeten krijgen.
 

Vrijstaand maken voor creatieve ondernemingen

Bildschliff voert voor u het tijdrovende werk uit dat vooral  voor PrePress- ondernemingen en ook voor reclame- en grafische bureaus tot de dagelijkse werkzaamheden hoort. We voeren voor u onder andere het vrijstaand maken van motieven uit, op dat u zich geheel op het creatieve proces kunt concentreren.

 

Bildschliff li levert de hoogste kwaliteit tegen ongeëvenaarde voorwaarden. Uw orders worden binnen een reguliere omlooptijd van 24 uur afgehandeld. Als alternatief bieden we u de mogelijkheid tot expressorders waarbij u de tools voor het vrijstaand maken na vier zes tot uur ter beschikking staan.

 

Uw voordelen met Bildschliff als partner samengevat: 

  • topkwaliteit
  • uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding
  • snelheid en betrouwbaarheid
  • geen contractuele verbintenis
  • geen vaste kosten
  • flexibel en sterk
  • unieke workflow met gegarandeerde afwikkeling
  • Service staat hoog in het vaandel

 

Ook grote orders in de beste kwaliteit zijn voor Bildschliff geen probleem. Dankzij onze betrouwbare afwikkelingssoftware worden de bewerkte foto‘s binnen 24 uur terug naar uw werkplek gestuurd. Maak daarom desgewenst ook gebruik van onze vooraf geconfigureerde powertool.

 

Vooral op het gebied van standaardproducten voor het vrijstaand maken, maskering en soft-masking overtuigt Bildschliff als competente partner die qua tijd en kwaliteit betrouwbaar is. Gewoon aanmelden, masker voor het vrijstaand maken selecteren, foto’s uploaden en order starten.

 

Ook individuele offertes die gebaseerd zijn op uw ordervolume en op de regelmatigheid van u orders, zijn met ons mogelijk. Benader ons!