Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Grafieken vectoriseren

Met vectorgrafieken kunt u de meest uiteenlopende grafische werken zonder verlies vergroten of verkleinen. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld logo’s, wapens, schetsen, handschriften en veel andere dingen, Vectorgrafieken kunnen op deze manier probleemloos in willekeurig grote formaten op aanplakbiljetten of textiel worden gedrukt of in andere contexten worden ingevoegd.Bij de vectorisering wordt een foto die uit pixels (fotopunten) bestaat, omgezet in lineaire vectoren. Daardoor kan de foto zonder kwaliteitsverlies naar believen vergroot en verkleind worden. Vooral bedrijfslogo’s en diagrammen worden in veel verschillende contexten ingevoegd, zodat het een groot voordeel is om ze als vectorgrafiek beschikbaar te hebben.
Want zo vormen zelfs vergrotingen van bedrijfslogo‘s voor grootschalige reclame op posters of het aanbrengen van een opschrift op dekzeilen van vrachtwagens geen probleem. Ook bij het bedrukken van textiel, zoals werkkleding, wordt hoofdzakelijk met vectorgrafieken gewerkt, omdat die de beste resultaten opleveren. Over het algemeen worden vectoriseringen in de reclamebranche graag gebruikt, aangezien ze in alle opzichten recht doen aan de hoge eisen aan de kwaliteit van foto‘s en motieven in de meest uiteenlopende toepassingscontexten -  of het nu gaat om druk op een groot oppervlak of invoeging in een website. 
 

Vektorisierungen van Bildschliff

Deze hoge kwaliteit van gevectoriseerde grafieken levert Bildschliff u. Wij zijn uw contactpersoon voor vectoriseringen van logo’s, wapens, letters en schetsen. Binnen een reguliere omlooptijd van ongeveer 24 uur krijgt u uw  pixelgrafiek als vectorgrafiek terug. Dit arbeidsintensieve proces van vectorisering wordt bij Bildschliff door professionals uitgevoerd. Op grond van jarenlange ervaring kunnen we u bijgevolg zowel kwaliteit als snelheid bieden. Bildschliff kan u naast hoge kwaliteit en een snelle afwikkeling ook een probleemloze behandeling van uw order met absolute afhandelingszekerheid garanderen. Voor een eenvoudige en veilige overdracht van uw foto‘s stellen we u betrouwbare software ter beschikking. Kwalitatief hoogwaardige resultaten voor aansprekende prijzen. De afwikkeling geschiedt in een tijdsbestek dat niet te  evenaren is. Kies ook voor Bildschliff en test onze vectoriseringen.


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: