Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Outsourcing

Outscourcing is een fundament van de digitale fotobewerking. Met het oog op de huidige stortvloed aan foto’s is het belangrijk om qua tijd, prijs en kwaliteit overtuigende resultaten te boeken.Bildschliff – uw ervaren partner voor outsourcing op het gebied van fotobewerking 
 

Bildschliff biedt zijn klanten niet alleen met betrekking tot de afzonderlijke werkstromen, maar ook bij de uitbesteding van de fotobewerking aan Azië de allerbeste transparantie. Vooral de aangeboden tijdrovende werkzaamheden zoals vrijstaand maken en maskeringen lenen zich voor outsourcing, aangezien door geselecteerde partners waardevolle tijd en veel geld kan worden bespaard. Het onze partners zijn besparingen van 60% en meer te realiseren.

Besparingsmogelijkheden zijn voor Bildschliff echter niet het enige selectiecriterium bij het zoeken naar zijn partners in het kader van outsourcing. In tegenstelling tot de mening van de leek zijn simpele softwaretools vooral voor werkzaamheden op het gebied van maskering niet toereikend. Onze partners in outsourcing werken met professionele bewerkingssoftware die altijd up-to-date is. Ze nemen mensen voor zich in door jarenlange ervaring met kwaliteitswerk waarmee reeds talrijke beroemde klanten van ons overtuigd zijn. Het is voor ons en onze klanten van het grootste belang dat de gegevensoverdracht veilig verloopt. Daarom zetten we in op softwareoplossingen die een hoge veiligheidsnorm garanderen en voorkomen dat welke gegevens dan ook niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

Vooral voor de textielindustrie zijn begrippen als outsourcing vaak onlosmakelijk met zware mensenrechtenschendingen verbonden. Bildschliff is zich bewust van de verantwoordelijkheid die zich door een partner in outsourcing manifesteert en neemt thema‘s als kinderarbeid en uitbuiting zeer serieus. Onze partners in Zuidoost-Azië vallen onder een Duitse bedrijfsleiding die niet alleen Duitse kwaliteitsnormen, maar ook Duitse arbeidsvoorwaarden onder het personeel garandeert.

Met Bildschliff bevindt uw contractant zich in Duitsland, zodat u uw wensen, denkbeelden en doelen in de Duitse taal kunt formuleren. Als partner in outsourcing overtuigen wij met deskundigheid, verantwoordelijkheidsbewustzijn, transparantie en bereikbaarheid voor onze klanten.  


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: