Met de Bildschliff-powertool werkt u nog comfortabeler!

 
Onze speciaal ontwikkelde desktopapplicatie biedt u de mogelijkheid uw foto‘s direct te uploaden naar de werkplekken van onze bedrijfsspecialisten. We stellen uw bewerkingsfunctie van tevoren voor u in en de powertool doet de rest. Dat is bijzonder interessant bij grote hoeveelheden data en een grote hoeveelheid foto‘s. Uw computer voert de complete datatransfer uit. Het downloaden van uw bestanden geschiedt automatisch na de start van onze powertool. Geen lastig up- en downloaden van FTP-servers. De computer gewoon zijn werk laten doen en ook grote datahoeveelheden worden automatisch in de productie ingevoerd. Bewerkte foto’s die voltooid zijn, belanden zo snel mogelijk weer op uw computer.
 
Natuurlijk kunt u nog steeds ook de webformulieren op deze site gebruiken. Onze powertool maakt het werk voor u alleen maar iets eenvoudiger.

Vraag alstublieft telefonisch uw vooraf geconfigureerde versie op.
 
 
 
 

Hier krijgt u uw gratis powertool!
Aanmelden en ontspannen afwachten. 

 
Geef ons uw individuele bewerkingswensen door. We stellen voor u de desktopversie zo in dat alle klussen daarmee makkelijk kunnen worden afgerond.

 
Het downloaden van uw bestanden geschiedt automatisch na de start van onze powertool. Geen lastig up- en downloaden van FTP-servers. Vraag ons daarnaar. Meteen hier!
 
 

Ze willen het gewoon weten! Wij spreken Duits!
Vraag ons voor prijzen en nog veel meer! Dat is waar we hier voor zijn!

+49 (0) 2564 8295-188