Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

fotoretouche

De fotoretouche vindt achteraf, helemaal aan het eind van de fotobewerking, plaats. Motieven kunnen positiever en effectiever worden weergegeven en bij de opname ontstane gebreken kunnen worden verholpen.Retoucheren, glad maken, contrasten optimaliseren, reflexs versterken of schaduwen plaatsen - de mogelijkheden op het gebied van fotoretouche zijn talrijk en behoren voor een professionele fotobewerker tot het vaste tools. Pas uit de optimale combinatie van de veelzijdige retouche-tools ontstaat de perfecte foto. Een kwalitatief hoogwaardige fotoretouche, zoals wij die aanbieden, begin daarom al veel eerder. Voor de eigenlijke fotoretouche worden er klassieke fotocorrecties, zoals het verwijderen van tinten, uitgevoerd. Dan wijden onze professionele partners zich aan de individuele realisatie van uw wensen op het gebied van retouche. Zo bereiken we voor elke foto en beste resultaat.

Fotoretouches geschieden via Bildschliff ook een grote orderaantallen, gewoonlijk vlekkeloos en snel. We weten echter ook dat elke foto, elke order anders is en nemen uw eisen serieus. Daarom biedt Bildschliff fotoretouches in verschillende moeilijkheidsgraden aan.

Vooral bij de beautyretouche zijn nauwkeurigheid en een professioneel oog vereist om te voorkomen dat motieven er overdreven geretoucheerd en er daarmee kunstmatig uitzien. In de juiste mate zorgt de fotoretour er echter voor dat uw model en optimaal uitziet.


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: