Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Achtergrond verwijderen of wijzigen

Voor het vrijstaand maken foto’s, respectievelijk enkele objecten of motieven, kunnen storende achtergronden makkelijk worden verwijderd of gewijzigd.Daarvoor worden de contouren van het fotomotief dat bewaard moet blijven, exact nagetekend. Er ontstaat voor het vrijstaand maken een pad waarmee de foto in de tweede fase verder kan worden bewerkt. De van het motief vrijstaand gemaakte achtergrond kan nu doorschijnend gemaakt, wit geverfd of door een andere worden vervangen. Zo kunnen er bijvoorbeeld producten voor catalogi van een storende achtergrond worden losgemaakt. Net als motieven voor reclameaffiches of Icons en logo‘s voor websites. Dat functioneert dankzij soft-masking ook bij fijne en motieven van kleine deeltjes zoals huid of haren. Het vrijstaand maken wordt altijd gebruikt als u motieven nodig heeft die losgemaakt zijn van hun achtergrond of als u de achtergrond afzonderlijk wilt bewerken.

Werkzaamheden op het gebied van vrijstaand maken zijn echter vooral bij grote aantallen foto’s zeer tijdrovend. Daarom lenen ze zich bijzonder goed voor outsourcing aan onze deskundige partners die dankzij hun routine snelle en perfecte resultaten afleveren.

Gewoon gratis aanmelden, masker voor het vrijstaand maken uitkiezen en foto‘s uploaden. Vanaf vier nemen we het over en bezorgen de vrijstaand gemaakte foto‘s binnen enkele uren bij u terug.


Deze producten kunnen voor u interessant zijn: